Persoonlijk

Verslag van mijn verjaardag

Goedemorgen! Zoals je hier al kan lezen, was ik afgelopen weekend jarig. Ik heb een ontzettend leuke dag gehad en het leek me leuk om wat foto’s daarvan te delen. Ik zal later nog een meer uitgebreid artikel schrijven over de cadeautjes die ik al gekregen heb.

De dag begon gelijk goed, toen ik beneden kwam hing het huis vol met vlaggetjes. Ik vind dat altijd nog zo’n verrassing en zo leuk (zie foto bovenaan)!

IMG_0923

Daarna een uitgebreid ontbijt. Of nouja, ontbijt.. Het duurde even totdat iedereen wakker was, dus snoepte ik alvast van deze heerlijke bonbons. Die had ik van de ouders van Maikel gekregen (hadden ze meegenomen van vakantie, het was niet voor m’n verjaardag) en ze zijn zoooo lekker.

IMG_0933

Daarna was het tijd voor cadeautjes! Ik kreeg van mijn ouders een wekker, namelijk een wake-up light. Die wilde ik al een tijdje, maar ik bedenk me steeds pas in de winter dat ik er een wil en ben dat als ik jarig ben alweer vergeten. Gelukkig waren mijn ouders dat niet vergeten en nu heb ik er eindelijk een! Ik ga morgen expres m’n wekker zetten, zodat ik hem kan uitproberen, haha.

IMG_0936 IMG_0935

Dit palette wilde ik al zo lang! Ik kreeg het van Joëlle (m’n zus) en haar vriend. Ik ben er zo gelukkig mee. Het palette is klein en kan ik zo makkelijk in mijn make-up tas gooien. Sinds ik dit palette heb, heb ik de kleurtjes al elke dag gebruikt. Ik vind het mooi dat de kleuren naturel zijn en ik het daardoor elke dag op kan doen! Grappig was trouwens dat ik voor Joëlle ook een nude oogschaduwpalette had gekocht voor haar verjaardag, dat hadden we dus niet afgesproken. Echt een typische tweeling :).

IMG_0937

Tijd voor taart. M’n moeder had een heerlijke appeltaart gebakken, met daarin nog een laagje gele room. M’n vriend kwam ook langs, van hem kreeg ik ook nog een prachtig cadeau.

IMG_0938

IMG_0944

Ik kreeg namelijk dit ontzettend mooie kettinkje. Het was geen verrassing, we hadden het namelijk samen uitgezocht. Ik was blij dat ik het nu echt kon dragen en deed het kettinkje ook gelijk om!

IMG_0939

In Hoorn waren stadsfeesten, dus daar gingen Maikel en ik samen heen. We gingen bij oude klasgenootjes kijken, die in deze mooie zaal gingen optreden. Het optreden was erg mooi en het was ook leuk om allemaal mensen weer te zien.

IMG_0946IMG_0948 IMG_0949

Uiteindelijk sloten we de dag nog af met lekker uit eten. We zaten buiten op een terras, terwijl we nog in de muziek zaten van de stadsfeesten. Ik heb echt een heerlijke dag gehad!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Roshelle
  25/06/2015 at 9:51 am

  Wat een leuke dag! Die vlaggetjes staan echt supergezellig!

 • Reply
  Kim
  25/06/2015 at 6:43 pm

  Wat heb je een heerlijke dag gehad!

 • Leave a Reply