Lifestyle

Mijn playlist met Zweedstalige muziek

Toen ik net begon met het leren van Zweeds, wilde ik graag Zweedstalige muziek luisteren. Op die manier zou ik een beetje gewend raken aan de klanken en beetje bij beetje de taal beter leren, terwijl ik naar leuke muziek luisterde. Perfecte combinatie!

Het vinden van muziek in een andere taal kan alleen nog best wel lastig zijn. Ik kon nog niet goed Zweeds en in het Zweeds googlen naar muziek was nog wat lastig. Als ik vroeg naar Zweedstalige muziek aan anderen, kreeg ik toch vaak muziek in het Noors of artiesten als Avicii – dat was ’t ook niet helemaal.

Inmiddels heb ik wat muziek verzameld die ik leuk vind en in een playlist gestopt op Spotify. Voor het geval je toevallig ook Zweeds aan het leren bent en naar muziek wil luisteren. Of voor wanneer je Zweeds gewoon erg leuk vindt klinken en graag wat Zweedse muziek wil horen.

Mist er nog muziek waarvan jij echt vindt dat het in deze playlist moet? Laat het me weten!

 

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Heidi
  18/08/2017 at 10:36 am

  Super! Weer wat nieuwe liedjes leren kennen. Ik gebruikte ook Zweedse muziek toen ik de taal leerde en zet de playlist nu nog vaak op 🙂 Nu kan ik afwisselen met die van jou 🙂

  • Reply
   Maartje
   18/08/2017 at 4:49 pm

   Wat leuk, ik ga gelijk even jouw blog bekijken!

  Leave a Reply