Creatief Lifestyle

Mijn portretje gemaakt door Studio Silvana

Alweer een jaar geleden bestelde ik bij Studio Silvana een portretje. Ik had nog helemaal geen ruimte om zo’n portretje op te hangen, maar vond de stijl van Silvana zo leuk dat ik er toch alvast een bestelde.

Nu een jaar later ben ik verhuisd en heeft het portretje een mooie plek gekregen. Ik ben er nog steeds zo blij mee! Sowieso vind ik de stijl van Silvana erg leuk. Het is ook herkenbaar: als ik door m’n Instagram scroll en ik een foto van een illustratie van Silvana zie, weet ik direct dat het door haar gemaakt is.

Een portretje van mezelf vond ik best wel spannend. Ik stuurde een paar foto’s op van mezelf en m’n toenmalige kat Dobby, zei dat blauw m’n lievelingskleur is en wachtte.

In de tussentijd was ik zó benieuwd wat Silvana ervan gemaakt had. Ik had veel verschillende foto’s gestuurd: foto’s met en zonder bril, foto’s met steil haar en met krullen… Na dat ik de foto’s had gestuurd, werd ik ook een beetje zenuwachtig. Had ik nou wel de goede foto’s gestuurd, is het niet allemaal te onduidelijk?

Toen ik het resultaat in m’n handen had, bleek dat het Silvana hartstikke goed gelukt was om van al die foto’s een portretje te maken, waar ik ook nog daadwerkelijk op lijk. Ik vind het echt knap.

Wil je nou ook zo’n portretje? Of er eentje cadeau doen? Dan is er goed nieuws, want Silvana maakt ze weer! Elke donderdagavond zijn er vijf kansen om zo’n portretje te kopen. Meer informatie daarover vind je hier.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Janna
    08/11/2017 at 9:01 am

    Wat een gaaf portretje! Die hangt vast heel leuk in je huis 🙂

  • Leave a Reply