Aankopen Beauty Lifestyle

Power Of Makeup Collectie door Nikkietutorials (en Too Faced)

Vandaag was ik héél blij toen de postbode aanbelde, ik kreeg namelijk mijn pakketje van Sephora binnen! Daarin zat deze Power Of Makeup collectie. Nikkietutorials (voor als je haar niet kent: een fantastische beautyvlogger) maakte deze collectie samen met Too Faced. In de collectie vind je een oogschaduwpalet, een (full size) eyeliner, glitter, oogschaduwbasis en een paarse Better Than Sex mascara.

powerofmakeup7powerofmakeup1
Ik moet zeggen dat ik deze collectie direct wilde hebben toen ik ook maar hoorde dat Nikkie met een collectie zou komen. Ik ben al heel lang groot fan van Nikkie, haar video’s waren de eerste beautyvideo’s die ik keek en ik heb denk ik ook al heel veel van haar geleerd. Ze verbaast me altijd met haar creativiteit en haar prachtige ooglooks. Het is niet iemand die voor de duizendste keer dezelfde ooglook heeft, elke keer komt ze weer met iets nieuws. Haar eigen collectie kon daarom alleen maar fantastisch worden. In het oogschaduwpalet zitten prachtige kleuren. Er zitten zowel wat neutrale kleuren in voor een alledaagse look, maar vooral de andere kleuren trokken mijn interesse. Zo’n mooie paars bijvoorbeeld heb ik niet en heb ik ook nog nooit gebruikt, deze kleuren maken het palet speciaal. Eigenlijk is het een perfecte combinatie: je hebt de basiskleuren die je altijd gebruikt (Ivy, Wanted en Painkiller bijvoorbeeld), plus een paar prachtige kleuren die je look speciaal kunnen maken.

powerofmakeup3 powerofmakeup4
powerofmakeup5

Wat ik helemaal leuk vind, is dat je naast de oogschaduw nog wat andere artikelen krijgt. De glitter vind ik bijvoorbeeld fantastisch. Maikel opende overigens de glitter terwijl hij niet wist wat het was, waardoor de helft hier op de tafel lag en alles nog steeds onder de glitter zit. Ik kan je nu al vertellen dat deze glitter ontzettend longlasting is: het zit nog steeds overal. De oogschaduwbasis vind ik ook handig, ik gebruik nog steeds een basis van de Hema en ben wel benieuwd of een duurdere oogschaduwbasis veel verschil maakt. De paarse mascara zou ik niet heel snel gebruiken, maar voor een creatieve look is het een leuke toevoeging. Een eyeliner is altijd goed en het is helemaal fijn dat dit een full size is.

powerofmakeup6
Als allerlaatste zit er ook nog een klein boekje bij de collectie, hierin kun je verschillende looks vinden die Nikkie al gemaakt heeft. Er staat precies bij hoe ze dat gedaan heeft, wat erg handig is als leidraad.

Zelfs voordat ik de producten geprobeerd heb, ben ik helemaal blij met deze collectie. Ik kan niet wachten om ermee te spelen! Als ik de producten vaker gebruikt heb, zal ik een review schrijven en wat looks met jullie delen.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply