Fashion Lifestyle

Ripped boyfriend jeans

Een boyfriend jeans is een soort broek die ik een tijdje geleden absoluut niet zou dragen. Ik droeg alleen maar skinny jeans, meer niet. Toch zag ik het bij steeds meer mensen en begon ik het steeds leuker te vinden. In mijn omgeving waren de meningen verdeeld: de een vond het geweldig, de ander vond dit model maar lomp. Ik hoorde zelf eerst bij de laatste categorie, maar ik heb mijn mening inmiddels helemaal veranderd. Zo’n broek  hoeft helemaal niet lomp te zijn, het ligt er ook een beetje aan hoe je het combineert.

Ik ben dus echt blij met mijn eerste boyfriend jeans, ik denk dat er nog wel meer gaan komen. Het enige nadeel bij deze broek is dat de witte draden die in de gaten zitten snel breken. In plaats van die  leuke witte stukjes, zie je op sommige delen zowat mijn hele been. Mijn moeder heeft al bij één knie een stukje spijkerstof achter het gat gezet, waarschijnlijk ga ik dat bij meer gaten doen. Ik vind het geweldig, maar het moet ook weer niet zo zijn dat mijn hele been erdoorheen komt!

outfit1

[vc_row][vc_column width=”1/2″]outfit5[/vc_column][vc_column width=”1/2″]outfit4[/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/2″]outfit3[/vc_column][vc_column width=”1/2″]outfit2[/vc_column][/vc_row]

outfit6outfit7outfit8

 

[vc_separator type=’normal’ position=’center’ color=” border_style=” thickness=” up=” down=”]

top Vanilia | broek 2ndOne | sneakers Adidas | horloge Fossil

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rachel Kromdijk
    30/06/2016 at 4:21 pm

    Toffe outfit en je hebt een prachtig figuurtje!

  • Leave a Reply