Lifestyle

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief ?

Zeven weken geleden begon ik met een experiment: elke zondag zou ik een nieuwsbrief maken. In die nieuwsbrief deelde ik dan de blogposts en video die ik de afgelopen week zelf had gemaakt, en deelde ik andere leuke blogposts en video’s die ik gevonden had en leuk vond.

Op die manier is het voor mensen makkelijk om te volgen wat ik allemaal doe, en kan ik wat met alle leuke en goede content die ik elke week lees en bekijk. Daarnaast: op zondagochtend rustig bekijken wat er de afgelopen week online gekomen is, dat is toch chill?

Afijn, als je me op Twitter of Facebook volgt, heb je de posts van de nieuwsbrief misschien wel meegekregen. Voor de rest deelde ik het niet echt. Ik was bang dat het een enorme faal zou worden. Dat ik het groot zou aankondigen, maar na één nieuwsbrief zou vergeten dat ik het een goed idee vond. Dat ik op zondag lekker uit zou slapen en zou vergeten dat ik een nieuwsbrief zou maken. Dat laatste is nog maar één keer gebeurd, overigens.

Gelukkig werd het geen enorme faal en vergat ik maar één keer om een nieuwsbrief te schrijven. Best wel een succes, denk ik zo. Vandaar vandaag de aankondiging: ik heb een nieuwsbrief!

Om een lang verhaal kort te maken: ik zou het leuk vinden als je je aanmeldt. Natuurlijk begrijp ik dat je geen zin hebt in een overvolle mailbox met mails die je helemaal niks interesseren. Daarom kun je hier alvast mijn vorige nieuwsbrieven bekijken en kijken of je het wat vindt.

Zoiets kun je dan elke zondag in je inbox verwachten

En vind je het wat? Dan kun je je hier aanmelden:


Meld je aan voor deze leuke nieuwsbrief ✨

* indicates required
Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply