Beauty Lifestyle Oogschaduw

Mijn simpele everyday look • look of the day

Ik houd van make-up en ik vind het op een vrije dag leuk om felle oogschaduw en glitters op mijn ogen te smeren. Op een normale dag zul je me echter nóóit met zo’n look over straat zien lopen. Wat ik wel draag? Nou, dit.

Als oogschaduw gebruik ik meestal één of twee bruine kleuren voor in mijn crease (arcadeboog). Daarna pak ik één mooie lichte kleur of highlighter en die breng ik aan op mijn ooglid, binnenste ooghoek en wenkbrauwbot.

Power of Makeup

Toen ik deze foto’s maakte, had ik hiervoor het Power of Makeup palette van Nikkietutorials & Too Faced gebruikt. Eerst pakte ik de kleur Painkiller, dit is een mooie kleur om een overgang te maken. De kleur is namelijk niet zo heftig en donker, waardoor je het goed kunt opbouwen. De kleur Makeup & Chill is donkerder, dus dus die gebruik ik dan om het in mijn crease iets donkerder te maken. Als highlight pakte ik de kleur Champagne Truffle.

maartjeleahoog
De rest van mijn look heb ik zoals je op de bovenste foto ziet, erg rustig gehouden. Ik draag geen lipkleur, want ik wilde het natuurlijk houden. Ik zou wel een mooie nude kleur willen dragen, maar die heb ik eigenlijk niet. Verder pakte ik voor de blush wederom het Power of Makeup palette, ik ben fan van de kleur I Will Always Love You.

Andere opties

Als je niet het Power of Makeup palette hebt, kun je deze look natuurlijk heel goed met andere kleuren maken. In vrijwel elk nude oogschaduwpalet zitten genoeg kleuren om dit na te maken. Daarnaast kun je ook een bronzer & highlighter duo pakken. Ik heb bijvoorbeeld deze van Sleek. De bronzer kun je prima gebruiken als oogschaduw in de crease en de highlighter kun je ook op je ogenleden aanbrengen. Voor blush vind ik de Milani Baked Blush Luminoso een mooie goedkopere optie.

Alle producten die ik heb gebruikt

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hester
  03/09/2016 at 11:07 am

  Ik vind die ooglook je echt heel mooi staan, laat je ogen nog net iets meer opvallen. Ik droeg jaren terug elke dag een ooglook, tegenwoordig is het eerder bijzonder geworden als ik het doe. Als je eenmaal gewend bent aan alleen mascara is de stap gewoon wat groter om opeens wel voor oogschaduw te kiezen en ik moet toegeven dat ik nu ook altijd even moet wennen als ik wel oogschaduw draag, haha.

  • Reply
   Maartje
   04/09/2016 at 8:19 am

   Dankje! Ja kan ik me wel voorstellen hoor, als ik snel moet zijn pak ik ook alleen mascara.

  Leave a Reply