Lifestyle

St. Oliver oorbellen

Groot nieuws: ik heb nieuwe oorbellen! Dat is bij mij dus echt groot nieuws, want eigenlijk heb ik nooit nieuwe sieraden. Ik draag helemaal niet veel sieraden, ik heb dan ook een hele kleine collectie (vergeleken met de meeste mensen, denk ik). Wel zitten er in die collectie sieraden die ik écht mooi vind.

Er zijn maar een paar dingen die ik geregeld draag. Zo heb ik mijn horloge, die draag ik bijna elke dag. Verder heb ik nog een ketting met een hartje en een paar kettingen die vroeger van mijn oma waren. Ringen draag ik niet, armbandjes ook niet (meer) en van oorbellen had ik ook maar één paar. Simpele, maar mooie knopjes in het rose goud.

Veel of grote sieraden vind ik dus echt niet mooi. Bij anderen vind ik statement kettingen bijvoorbeeld prachtig, maar zelf weet ik dat ik het nooit ga dragen. Als ik dat koop, weet ik nu al dat het ligt te verfstoffen. Geef mij maar mooie, subtiele en kleine sieraden van goede kwaliteit.

Ik besloot naast die mooie knopjes die ik al heb, nog een paar oorbellen uit te kiezen. Voor mijn doen zijn deze oorbellen best groot: groter hoeft het van mij niet. Dit is precies goed voor als ik wat anders wil dan mijn standaard knopjes.

oorbellen3

Deze oorbellen zijn van het merk s.Oliver, ik wist dus helemaal niet dat zij zulke mooie sieraden hadden! Het is echt een merk waarvan ik meerdere sieraden mooi vind, vooral de rose gouden. Ik had ook al een mooie ring gezien, voor als ik ooit ringen ga dragen.

Qua prijs vind ik de sieraden van s.Oliver ook precies goed. Het is iets duurder, maar deze sieraden zitten wel allemaal onder de 100 euro. Daarnaast krijg je er wel erg goede kwaliteit voor terug, dat verschil merk je wel echt vind ik. Ik krijg van goedkope oorbellen snel last van de gaatjes in mijn oren, dit materiaal is van veel betere kwaliteit waardoor ik nergens last van heb.

oorbellen1

Deze oorbellen mocht ik uitzoeken bij Lucardi.nl. Zij verkopen behalve mooie oorbellen van s.Oliver, nog veel meer. Zo hebben ze ook veel horloges, waaronder bekende merken zoals Festina of Seiko.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sarah
  26/08/2016 at 10:59 am

  Erg mooie oorbellen! Ik vind ze ook best origineel. Dit is eens wat anders dan zo’n simpel ringetje.
  Mooie ooglook heb je trouwens ook gemaakt. Staat je goed 🙂

  • Reply
   Maartje
   26/08/2016 at 12:40 pm

   Dat is precies wat ik dacht! En dankjewel :D.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  27/08/2016 at 10:22 am

  ze staan je prachtig, love it!

 • Leave a Reply