Aankopen Fashion Lifestyle

Twee nieuwe spijkerbroeken & een shirt (shoplog)

In mijn afgelopen video kon je zien dat ik een groot pakket met nieuwe kleding binnen kreeg. Voor het eerst bestelde ik een grote hoeveelheid online, om daarna thuis alles rustig te passen en te bekijken wat ik leuk vond. Echt een verademing vond ik het, hoef ik tenminste niet meer in drukke winkels in pashokjes te passen. In de video kon je al zien welke kledingstukken ik heb gehouden, vandaag laat ik het in foto’s zien, vertel ik er meer over en kun je zien waar ik het gevonden heb.

Mijn missie was het vinden van een fijne spijkerbroek. Ik had verwacht dat dat online nog best lastig ging worden: vaak pas ik broeken niet en duurt het lang voordat ik een prettige spijkerbroek gevonden heb. Nu ging dat gelukkig goed: ik heb twee nieuwe broeken gevonden!

De eerste broek is een boyfriend jeans: een model waar de meningen geloof ik nogal verdeeld over zijn. Ik draag normaal altijd skinny jeans, maar dat zit ook niet altijd even lekker. Ik besloot dus een ander model te kiezen. Toen ik de broek thuis aan deed, twijfelde ik erg. Ik vroeg aan veel mensen advies, maar daar werd ik niet veel wijzer van: de helft vond het niks, de andere helft vond het geweldig. Uiteindelijk heb ik hem gehouden en ik ben erg blij met die keuze. Het enige jammere is dat de stukken bij mijn knie al volledig kapot zijn, daar is mijn knie door die witte stukjes stof heen gekomen. Aan de ene kant logisch, aan de andere kant wel jammer.

2andOne LILIAN Boyfriend jeans ripped bahama sun

De tweede broek is wel een skinny jeans, maar ik moet zeggen dat het ontzettend lekker zit. Ik koos weer voor een broek met gaten erin, dat vind ik altijd zo leuk staan.

De broek is van Dr.Denim, daar heb ik al een keer eerder een broek van gekocht. Dat was meer een elastische broek: een soort mix tussen een legging en een broek. Die vond ik wel fijn, maar helaas was de broek wel erg vatbaar voor slijtage. Ik heb het gevoel dat deze spijkerbroek een stuk degelijker en van betere kwaliteit is.

Dr.Denim ZOE Slim fit jeans mid blue

Het laatste wat ik heb gehouden, is een shirt. Ik wilde al langer zo’n shirt met touwtjes, ik had dat bij veel mensen gezien en het stond zo leuk. Ik bestelde twee soorten, uiteindelijk is het deze geworden. De touwtjes zitten vast (je kunt ze dus niet strakker aantrekken), maar dat vind ik prima. Het shirt zit heerlijk, het lijkt wel een pyjamashirt. Dat vind ik dus positief, want pyjamashirts zitten vaak heel lekker. Afijn, ik ben dus erg blij met deze aankoop.

shoplog6

Bik Bok CHRISSY Longsleeve grey

Dat was alles wat ik gehouden had! Ik ben er in ieder geval erg blij mee, ik kan weer even voorruit. Het online bestellen was sowieso geweldig, ik ga vaker een enorme hoeveelheid bestellen en het thuis rustig bekijken. Als je wil zien dat ik de kleding aan heb, kun je alvast mijn video bekijken, daar zitten korte beelden in!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karlijn
    10/04/2016 at 2:56 pm

    Je hebt leuke dingen gekocht! En wat de boyfriend jeans betreft, ik denk dat het er heel erg aan ligt met wat je hem draagt. Maar denk dat zo’n broek je erg leuk zal staan 🙂

  • Leave a Reply