Uncategorized

Liebster award

Op veel blogs zag ik de Liebster award al voorbij komen en nu ben ik ook genomineerd. De Liebster award is er om nog onbekende blogs wat aandacht te geven. Ik ben genomineerd door Janine en die heeft vragen gemaakt, die ik hieronder zal beantwoorden. Het is de bedoeling dat ik ook weer vragen maak en deze award doorgeef, maar eerlijk gezegd heb ik nog echt geen idee aan wie. De blogs die ik volg hebben of veel te veel followers om het een onbekende blog te noemen, of hebben de Liebster award al een keer gehad. Lastig. Dus tja, voor nu geen vragen en geen mensen aan wie ik het doorgeef, maar misschien kom ik daar nog op terug. Maar eerst: de vragen van Janine met mijn antwoorden.

1. Waarom ben je een blog begonnen en met welk doel?
Ik heb het altijd leuk gevonden om te lezen wat andere mensen interessant vinden en meemaken. Ik wilde al een tijdje zelf een blog beginnen, maar ik durfde het niet echt. Ik schreef en fotografeerde al, maar deelde dit niet online. Verder heb ik altijd sites gemaakt, toen ik een jaar of 11 was heb ik mezelf HTML en PHP aangeleerd. Ik heb altijd sites gehad en begon het toch wel te missen. Ik wilde weer een site maar wist niet zo goed waarover en besloot later dat dus te combineren met m’n schrijven en fotografie, en er een blog van te maken. Het doel dat ik heb is m’n verhaal kwijt kunnen door het hier te schrijven en informatie uitwisselen met mensen die m’n blog lezen.

2. Welke blog lees je echt elke dag?
Ik volg al m’n blogs via Bloglovin’ dus krijg het gewoon binnen als een blog een nieuwe blogpost heeft, maar daarnaast check ik zeker m’n favoriete blogs www.paperboats.nl, http://blog.sabinemetz.nl en www.ikbenirisniet.nl elke dag.

3. Waar kan iemand jou ’s nachts voor wakker maken?
Dat moet wel iets heel moois zijn want ik houd er niet zo van om ’s nachts wakker gemaakt te worden. Ik denk een nieuwe camera, nieuwe cameralenzen of een stapel boeken.

4. Ben je een ochtend- of avond mens?
Beide niet echt. Het maakt niet uit op welke tijden ik ga slapen of wakker word, als ik in totaal maar genoeg uren slaap gehad heb.

5. Waar heb je echt een enorme hekel aan?
Het eerste (en enige) wat me nu binnen schiet: mensen die alleen op blogs reageren om reclame te maken voor hun eigen blog.

6. Wat is jouw favoriete huisdier?
Katten! Zeker weten. Want ja, honden moet je uitlaten en vissen doen niet zo veel. Met katten kun je knuffelen (als het een beetje aardige katten zijn dan) en die passen op je schoot.

7. Wat vind je het allerlekkerste snoep?
Ik houd niet zo van snoep, geef mij maar iets met chocola (brownies!).

8. Wat is je grootste miskoop ooit?
Een tweedehands camera die na 5x filmen kapot was. Dat was vrij teleurstellend, ik nam dat ding mee op vakantie en heb maar twee dagen daar kunnen filmen. Gelukkig is dat alweer meer dan zes jaar geleden.

9. Wat voor telefoon heb je?
Ik heb een iPhone 4s.

10. Wat is je grootste wens?
Ik zit nu in mijn examenjaar (6VWO) en mijn grootste wens is straks slagen en uit huis gaan.

11. Wat is de leukste reactie die je ooit hebt gekregen op je blog?
Ik vind langere reacties leuk waaraan ik echt kan merken dat mensen de blogpost goed gelezen hebben, maar een echt voorbeeld daarvan heb ik niet. Verder vind ik het natuurlijk erg leuk om reacties te krijgen van mensen van wie ik de blog zelf volg.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

11 Comments

 • Reply
  Esmée
  28/08/2013 at 9:33 am

  Gefeliciteerd! Leuke vragen en interessant om te lezen. (:

 • Reply
  Janine
  28/08/2013 at 10:03 am

  En dan vooral die mensen die hun link voor de zekerheid nog even onderaan hun post zetten (whoehoe).
  Ik vind juist honden erg tof omdat je ze moet uitlaten, verplicht het huis uit moeten enzo is bij mij best wel goed. Anders blijf ik soms op dagen gewoon de hele dag binnen zitten met een minimum aan beweging en vooral de chips zak naast me maakt me een beetje ongezond ;). Leuk om je antwoorden te lezen!

  • Reply
   Lyanne
   29/08/2013 at 2:53 pm

   Haha precies! Want je blog in het geschikte vakje is niet genoeg! Leuk artikel Maartje en grappig dat jij ook al zo vroeg begon met HTML en PHP. Ik had dat ook en ben er nog elke dag blij mee. 🙂

 • Reply
  Dina
  28/08/2013 at 10:18 am

  Jaaa katten zijn ook echt mijn lievelingetjes. 🙂
  Wil je ook graag een kat als je uit huis gaat na het halen van de examens?

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Sabine
  28/08/2013 at 7:39 pm

  Oh jeetje, ik voel me vereerd! Ik moet ook eens wat vaker op jouw blogs reageren, want ik vind ze heel leuk. Ik heb trouwens ook nooit iets met snoep gehad, maar CHOCOLA! Ja. Altijd.

 • Reply
  Emmy
  28/08/2013 at 9:20 pm

  Leuke vragen en antwoorden! 🙂

 • Reply
  Mirthe
  28/08/2013 at 9:33 pm

  Hey, leuke blog! Neem ook eens een kijkje op de mijne hihi heb namelijk net een leuke winactie en altijd veel fashion beauty en lifestyle artikelen!!!! xoxoxo

  Hahahaha sorry

  • Reply
   Maartje (admin)
   28/08/2013 at 11:16 pm

   Oh jeetje Mirth ik was echt even bang dat iemand zo gereageerd had.

 • Reply
  Olga
  29/08/2013 at 9:41 pm

  Gefeliciteerd! Ik ben ook echt een kattenmens. We hebben net kittens en ik knuffel ze elke dag!

 • Reply
  M.
  02/09/2013 at 6:42 pm

  Proficiat!

  Je hebt echt een fijne blog en je schrijfstijl is bijzonder verslavend. :$

  • Reply
   Maartje (admin)
   02/09/2013 at 7:53 pm

   Aw dankje!

  Leave a Reply