Lifestyle Persoonlijk

Verjaardagscadeautjes 2016

Gisteren ben ik uit eten geweest met mijn ouders, zus & haar vriend voor onze verjaardagen (mijn zus en ik zijn tweeling). Naast dat we heel lekker gegeten hebben en het erg gezellig was, heb ik die avond ook mijn cadeautjes gehad!

Wat ik van mijn ouders kreeg was eigenlijk geen verrassing meer (ik had het zelf uitgezocht), maar daardoor was het niet minder leuk! Ik kreeg een Fjällräven Kånken Mini tas en een toilettas.

verjaardag3

De rugzak is een kleine variant van de meer bekende Fjällräven tas. De normale rugzak van Fjällräven heeft een inhoud van 16 liter, de Fjälläven mini een inhoud van 7 liter. Mijn ouders waren ook even bang dat ze de verkeerde tas besteld hadden, ze vonden hem wel erg klein. Dat was dus niet zo, ik wilde graag deze kleine tas. Ik heb al een grote rugzak, maar die vind ik soms dus net te groot. Ik wilde een rugzak waar bijvoorbeeld een flesje water, mijn portemonnee en een camera in zouden passen, maar niet veel meer. Ik twijfelde eerst welke kleur ik zou kiezen. Deze blauwe kleur vond ik prachtig, maar ik twijfelde of het niet handiger zou zijn om een veiligere kleur te nemen zoals zwart of donkerblauw. Ik ben blij dat ik dat uiteindelijk niet gedaan heb, want deze kleur vind ik veel mooier en vrolijker.

verjaardag9 verjaardag8

Het tweede dat ik van mijn ouders kreeg, was deze toilettas. Het is een hele handige toilettas, namelijk een toilettas die je kunt oprollen. De tas bestaat uit meerdere vakjes en heeft zelfs een spiegel, maar je kunt alles oprollen zodat het toch iets minder ruimte inneemt in je tas. Uitgerold kun je de toilettas ophangen, dat lijkt me op vakantie bijvoorbeeld erg handig. Ik had nu een vrij grote toilettas, maar dat was niet echt handig. Ik was altijd op zoek naar iets dat onderop lag, waardoor ik de inhoud er volledig uit moest halen en het altijd een rotzooi werd. Nu ik meerdere verschillende vakjes heb, gaat dat vast niet meer gebeuren.

verjaardag4

verjaardag5

Van mijn zus Joëlle en haar vriend had ik een wenkbrauwkwastje van Anastasia gekregen en daarnaast nagellak. Overigens erg toevallig dat ik van haar een make-up kwast kreeg, want ik had aan haar als cadeau ook kwasten gegeven. Vorig jaar hadden we elkaar allebei een oogschaduwpalet gegeven, we blijven wel een echte tweeling zo. Laatst toen ik mijn nagels had laten doen, had ik echt prachtige nagellak op vond ik zelf. Helaas had ik er niet aan gedacht om te vragen welke kleur het was. Joëlle is zo lief geweest om op zoek te gaan naar een kleur die er op leek. Ze was alleen een beetje zenuwachtig geloof ik, want ik kocht vorige week voor een bruiloft nog een nagellak met een soort nude kleur. Ze dacht dat die kleuren erg op elkaar zouden lijken. De kleur die ik gekocht had was alleen nog een stuk meer oranje en donkerder, dus dat was niet het geval. Ik ben echt een fan van nude kleurtjes, dus ik kan er niet genoeg hebben!

verjaardag6

Wat ik van Maikel en zijn familie voor cadeau gekregen heb, vertelde ik al. Maikel en ik gaan naar Sickboards in Den Haag en daar mag ik mijn eigen longboard uitkiezen! Toch wilde ik nog deze kaart laten zien die hij voor mij gemaakt had. Hij had die op mijn verjaardag zelf willen geven, maar helaas was de kaart door een fout van de post te laat gekomen. Dat maakte mij verder niet uit: ik ben alsnog hartstikke blij met de kaart.
verjaardag7

Zoals je ziet ben ik weer hartstikke verwend, ik ben zo blij met deze cadeautjes!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  24/06/2016 at 4:46 pm

  Ik ben benieuwd naar dat boek, leuke items!

  • Reply
   Maartje (admin)
   25/06/2016 at 7:06 pm

   Ik ben ook heel benieuwd naar dat boek, want ik zie nergens een boek :).

 • Reply
  Claudia
  26/06/2016 at 7:10 pm

  Wat een toffe dingen. Ik zit er zelf aan te denken ook zo’rugzak te kopen. Hoe bevalt hij jou?

  • Reply
   Maartje (admin)
   26/06/2016 at 7:40 pm

   Bevalt erg goed! Ik ben er ontzettend blij mee.

  Leave a Reply