Lifestyle Persoonlijk

Verlanglijst verjaardag 2016

Ik schrok toen ik me laatst bedacht dat ik alweer bijna 20 word. 20! Voor mijn gevoel is dat zo ontzettend oud. Bij een verjaardag horen natuurlijk verlanglijstjes en het leek me dit jaar weer leuk om mijn verlanglijst te delen.

Elk jaar maak ik mijn verlanglijstje via internet. Dat is wel zo handig: mensen die op mijn verjaardag komen, kunnen online al het cadeautje afstrepen. Daarnaast kan ik een jaar lang steeds als ik iets verzin, het alvast in mijn verlanglijstje zetten. Misschien ken je het wel dat je het hele jaar lang dingen weet voor op je verlanglijstje, maar het bij je verjaardag opeens niet meer weet. Dat is bij mij nu gelukkig het geval niet meer! Ik heb ook expres veel dingen op mijn verlanglijstje gezet, zodat het van tevoren alsnog een verrassing is wat ik krijg.

verlanglijstje

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  08/06/2016 at 10:44 am

  Van die sensationail krijg je geen spijt dat is ideaal ! die coco chanel parfum wil ik ook heel erg graag

  • Reply
   Maartje (admin)
   08/06/2016 at 6:06 pm

   Gelukkig! Hoor er soms ook negatieve reacties over, maar het lijkt mij inderdaad echt fantastisch.

 • Reply
  Tessa
  08/06/2016 at 11:34 am

  Wat ontzettend leuk collage gemaakt. En lijkt wensen heb je op je lijstje staan.

  • Reply
   Maartje (admin)
   08/06/2016 at 6:06 pm

   Dankjewel!

 • Reply
  Roshelle
  08/06/2016 at 4:50 pm

  20 pas? Ik word alweer 23 omg! Sensationails wil ik ook nog steeds!

 • Reply
  mare
  04/10/2016 at 3:42 pm

  super leuk blog en leuk weet niet zo goed wat ik moet vragen bedankt voor de idee├źn

 • Leave a Reply