Lifestyle Persoonlijk

Voor ’t eerst zomer op m’n verjaardag

Precies een week geleden werden m’n zus en ik 21 jaar, werd ik aangezien voor een toerist in Amsterdam en gingen we uit eten bij een fantastisch restaurant.

Om met het begin te beginnen: 21 dus alweer. Ik zocht oude blogposts over mijn verjaardag en vond een blogpost met dat de tijd zo snel ging, omdat ik alweer 19 jaar oud werd. Nu voel ik me dus helemaal oud.

Om onze verjaardag te vieren, gingen we uit eten in Amsterdam. Normaal stormt het altijd op onze verjaardag, maar nu was het heerlijk weer. Of nouja, eigenlijk heb ik een hekel aan warm weer en heb ik liever die storm, maar ik kon nu wel leuke foto’s maken

Toen Maikel als een echte instagram husband foto’s van me aan het maken was in het mooie Amsterdam (want ja, #gramthedam en #amsterdam leveren likes op), kwam er een lief meisje naar ons toe om te vragen of we niet leuk een foto van ons samen wilden. Eh. Toen Maikel (uiterst vriendelijk) weigerde, wenste ze ons nog “happy holidays” toe. Vanaf nu is het mijn streven om net zo aardig te zijn als dat meisje.

’s Avonds gingen we uit eten bij Sham, wat ik overigens iedereen aanraad. Het is zo’n leuk restaurant en het eten is fantastisch. Vlak voordat we ons toetje kregen, ging er opeens verjaardagsmuziek aan en kregen we ons toetje met een ijsfontein bovenop. Ik heb nog nooit een ijsfontein in m’n eten gehad op m’n verjaardag, dus dit was een bijzonder moment. Ik ben zeker nog van plan om een keer terug te gaan naar Sham (ieder jaar op onze verjaardag?).

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Janna
  28/06/2017 at 12:15 pm

  Haha wat grappig met dat meisje, eigenlijk onwijs lief. Nog gefeliciteerd en ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad (zo te horen wel!). Liefs!

  • Reply
   Maartje
   28/06/2017 at 8:23 pm

   Dankjewel, en ja ik had inderdaad een hele leuke dag!

 • Reply
  Hester
  28/06/2017 at 1:35 pm

  Hé heb je een tweelingzus? Dat wist ik niet, fun 🙂 Fijne foto’s en nog gefeliciteerd!

  • Reply
   Maartje
   28/06/2017 at 8:23 pm

   Yes die heb ik! Thanks!

 • Reply
  Laura
  28/06/2017 at 8:37 pm

  Leuke blogpost! En grappig van dat meisje. Vriendelijke mensen zijn fijn!

 • Leave a Reply