Lifestyle

Wil jij de enige echte Maartje Leah linnen tas?

In mijn vorige blogpost liet ik mijn eigen linnen tas zien. Als je die leuk vond heb ik goed nieuws: je kunt één van die tassen ook krijgen!

Voor deze linnen tas koos ik voor mijn favoriete quote van Casey Neistat. Daarnaast staat er nog subtiel mijn logo boven. Meer over deze tas kun je lezen in mijn vorige blogpost.

tas2

Wil jij nou ook zo’n linnen tas met Casey Neistat quote? Dat kan! Ik ga er een paar opsturen naar bloglezers. Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven via Rafflecopter. In dit programmatje staan een aantal opties die je kunt doorlopen. Het enige wat verplicht is, is je gegevens invullen. De rest van de opties zijn alleen om meer kans te maken. Wie weet valt er over een tijdje bij jou wel zo’n linnen tas op de mat!

a Rafflecopter giveaway

Deze tasjes zijn dus gedrukt door MaxiliaAls je zelf ook linnen tasjes wil bedrukken, of een ander relatiegeschenk om te bedrukken (denk aan mokken bedrukkenDopper bedrukken of relatiegeschenken pennen), ga dan naar Maxilia.nl.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Melle
  08/09/2016 at 6:13 pm

  Woehooo superleuk! Ik heb een poging gedaan om het in te vullen. Weet niet of het helemaal goed is gegaan maar yay, heel leuk! Een echte Maartje Leah tas. Eigenlijk moet jij dan ook een van mij 🙂 Laat maar weten dan stuur ik er eentje voor je op. Liefs!

  • Reply
   Maartje
   08/09/2016 at 7:33 pm

   Jaaa het is goed gegaan hoor, ik heb ‘m binnen! Zou het ook heel leuk vinden om er een van jou te krijgen, m’n adres kun je helemaal onderaan m’n site vinden.

  Leave a Reply