Eten Lifestyle

Ik wist niet dat ik zo blij kon worden van een lunchbox

Hoe graag ik ook die persoon zou willen zijn die elke dag een perfecte lunch heeft en op Instagram foto’s plaatst van lunches die er ook nog eens prachtig uitzien: die persoon ben ik op dit moment nog echt niet.

Mijn lunch bestaat te vaak uit een broodje, dat ik eigenlijk helemaal niet lekker vind. Of ik neem niks mee en ik koop wat, ook niet echt een beste oplossing.

Deze lunchbox van Monbento heb ik gekocht als een stap in de goede richting. Ik zag deze lunchbox voor het eerst in een blogpost van Jennie. Toen ik verder zocht, vond ik prachtige foto’s op Instagram en inspirerende filmpjes op YouTube.

Ik besloot die Monbento lunchbox maar gelijk te bestellen, na het zien van die foto’s en filmpjes was ik helemaal klaar met geplette broodjes in zakjes (duurzame zakjes, dat dan weer wel).

Overigens lijkt dit me ook de ideale oplossing voor mijn avonddiensten. Vaak neem ik dan restjes van de avond ervoor mee naar m’n werk, maar dat gaat niet altijd goed. Ik had een keer pasta pesto mee, maar toen bleek m’n bak te lekken en zat m’n volledige tas onder de pesto. Beter gebeurt dat niet met m’n Monbento box.

Een tasje dat je om je lunchbox kunt doen, zodat dat soort pasta pesto taferelen helemaal niet meer voorkomen

De luchbox bestaat dus uit twee bakken (met allebei een eigen deksel)

Je kunt ‘m dus in de magnetron doen (moet je wel even dat dopje eraf halen)

De volledige inhoud! Twee lunchboxen met allebei een deksel. Dat blauwe bakje in de witte lunchbox krijg je er gratis bij. Ik kocht ook nog een afsluitbaar bakje voor saus (zit in de blauwe lunchbox) en bestek.

Je bestek past dus gewoon in je lunchbox, tussen de deksel van de lunchbox en die blauwe deksel.

Even serieus: hoe goed zit deze lunchbox in elkaar? Ik word daar dus echt helemaal gelukkig van. Ik ben al helemaal aan het nadenken wat voor lekkere dingen ik allemaal mee kan nemen. Jullie zien m’n #bentobox posts en video’s wel verschijnen.

Deze blog is niet gesponsord (ik ben gewoon enthousiast en heb zelf voor dit alles betaald). Als je op één van de artikelen hieronder klikt en die vervolgens koopt, krijg ik wel geld. Als je dat doet: dank!

.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Janna
  05/07/2017 at 7:54 pm

  Wow dit ziet er echt top uit! Sinds ik in Leipzig woon, gebruik ik altijd een lunchbox, maar ik ben nog op zoek naar een écht goede. Misschien wordt dit ‘m wel…

  • Reply
   Maartje
   06/07/2017 at 7:59 pm

   Ik laat je weten hoe ‘ie bevalt!

 • Reply
  Hester
  25/07/2017 at 11:00 am

  Ohh ik word ook zo gelukkig van zulke ruimtehacks! Dat alles precies past, net zoals in een caravan of camper ofzo. LOVE. Ik heb ook een hekel aan gewoon brood for lunch, dus hoop dat deze de drempel verlaagt om ‘ander’ eten mee te nemen!

  • Reply
   Maartje
   01/08/2017 at 7:50 pm

   Ahhh dat is precies waar ik ook gelukkig van word!

  Leave a Reply