Persoonlijk Wonen

Onze kerstdecoratie

It’s beginning to look a lot like Christmas! Inmiddels ziet het er bij ons ook helemaal kerstig uit. Een kleinere ruimte kerstig maken is misschien iets lastiger: we hebben niet de ruimte voor een enorme kerstboom. Toch is het zeker niet onmogelijk! Met kleine en subtiele kerstdecoratie, wordt het al heel gezellig.

Later zou ik zo graag mijn hele huis decoreren, meerdere kerstbomen, sfeervolle lichtjes en vooral veel kaarsjes. Ik zie het al helemaal voor me! Nu is dat nog niet mogelijk. Eigenlijk wilden we wel een kerstboom, maar we konden geen creatieve oplossing vinden voor het feit dat we eigenlijk geen plek hebben. We zouden de kerstboom alleen op onhandige plekken neer kunnen zetten en dan zou ik er waarschijnlijk veel te vaak tegenaan lopen. In plaats van een kerstboom, wilden we dus wat kleinere spulletjes om het iets gezelliger te maken en om iets meer in de kerstsfeer te komen. Uiteindelijk zijn we geslaagd bij Xenos en Blokker!

kerstdecoratie4

Bij de Blokker kochten we deze sneeuwpop en het onderbord van koper. Deze sneeuwpop vinden we zo schattig! Een onderblad hadden we nog niet en het blijkt nu al ontzettend handig te zijn. Als we even de ruimte nodig hebben, kunnen we gemakkelijk het hele bord met alle kaarsjes weghalen.

kerstdecoratie2

Dit is hoe nu onze woonkamer eruit ziet! We besloten alleen hier lichtjes op te hangen, want hier zitten we het meeste. kerstdecoratie1kerstdecoratie3

De kerstverlichting kochten we bij Xenos. We kochten een koperen draad waaraan allemaal kleine lichtjes zitten, deze maakten we vast aan de bovenkant van de kast, zodat de draad naast de kast viel. Daarnaast hebben we nog lichtjes met daaromheen een vormpje van sterren en kerstbellen, ook in koper. Je kunt wel merken dat koper een beetje ons thema was, hè. Deze lichtjes hingen we tussen de twee kasten. Het leuke aan deze lichtjes is dat ze niet in een stopcontact hoeven, dus je hoeft ze niet ergens vlak bij een stopcontactpunt op te hangen. Gezien wij niet erg veel stopcontacten hebben, is dat wel prettig.

Ik word zelf helemaal gelukkig van deze kerstdecoratie, de kerstsfeer komt nog meer naar boven. Stiekem wil ik deze lichtjes gewoon het hele jaar laten hangen!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply