Persoonlijk Wonen

Roomtour

Goedemorgen! Vandaag is het tijd voor een roomtour. Of een hometour, want ons huis bestaat uit één kamer. Sinds twee maanden wonen Maikel en ik hier samen. Het is nu (zo goed als) ingericht, dus leek het me leuk om een paar foto’s te delen.

Het is 40m2 en we hoeven gelukkig niks met huisgenoten te delen, we hebben een eigen mini-keuken en een mooie grote luxe badkamer.

roomtour1

In plaats van een hoekbank (wat we eerst wilden) hebben we een losse bank met poef daarbij. Super handig, want als het niet uitkomt kun je die poef makkelijk wegschuiven. Dat is vooral handig als er visite komt en je meer zitplekken nodig hebt. Daarnaast kun je de bovenkant eraf halen en de poef gebruiken om je spullen in op te bergen! We hebben er een dienblad op staan, om drinken en zo op te zetten.

roomtour3  roomtour9

Lieve kaartjes die we van familie gekregen hebben.

roomtour8

Deze tafel vind ik zo tof! Ik zag hem een jaar geleden bij een vriendin staan, toen vond ik hem al perfect. Je kunt hem in- en uitklappen, maar wij hebben hem altijd uitgeklapt (daar hebben we ook de ruimte voor). Mooie stoelen hebben we nog niet gevonden (bij de IKEA vonden we niks lekker zitten), dus we hebben nu tijdelijk klapstoeltjes geleend van m’n ouders.

roomtour7

Zo zie je de indeling iets beter! Achter de bank staat dus de tafel en daarachter het bed. Het bed is het MALM bed met opbergruimte van IKEA, je kunt het matras omhoog trekken en daaronder allemaal spullen neerzetten. Ideaal, want we hadden geen ruimte voor lades onder het bed. Daarnaast denk ik dat lades rommeliger zouden worden. Onder ons bed staat bijvoorbeeld de stofzuiger en een droogrek.

roomtour6 roomtour5

Onze fijne mini-keuken.

roomtour4

We hadden een hoekje waar precies een IKEA kledingkast in paste. Aangezien we verder niet veel opbergruimte hebben, konden we dat wel gebruiken. Hier kun je zien hoe ik mijn deel van de kast ingedeeld heb.

roomtour10

Als laatste: onze badkamer! We hebben een enorme spiegel, waar ik echt blij mee ben.

Natuurlijk zijn we nog niet helemaal klaar. Zo wil ik nog een lange spiegel zodat ik kan zien hoe m’n outfit er helemaal uit ziet. Daarnaast zijn we nog bezig om het iets gezelliger te maken, maar voor nu is het goed. We voelen ons helemaal thuis en we wonen er nu al heel erg fijn!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maaike
  26/05/2015 at 9:31 am

  Wat een leuk huisje! 🙂

 • Reply
  Kim
  26/05/2015 at 10:48 am

  Wat een lief huisje!

 • Reply
  Wies
  27/05/2015 at 10:22 am

  Ah je hebt het leuk ingericht! Ziet er goed uit Maartje !xxx

 • Reply
  Roshelle
  27/05/2015 at 12:06 pm

  Wat schattig! Fijn zo’n plekje voor jezelf!

 • Leave a Reply