Ik heb een werkplek!

Ik heb een werkplek!

Net zoals veel mensen ben ik begonnen met werken aan mijn eigen bedrijf aan de keukentafel. Voor mijn werk (het ontwerpen en bouwen van websites) heb je namelijk toch alleen een laptop en een goed werkende internetverbinding nodig, dus waarom zou je dan een aparte plek huren?

Nou, daar kwam ik dus vrij snel achter.

Het vervelende van altijd aan je keukentafel werken, is dat je áltijd in je werk zit. Een balans tussen privé en werk bestond bij mij simpelweg niet. Mijn laptop stond altijd open en werk deed ik overal tussendoor.

Aan de ene kant had ik het gevoel dat ik altijd aan het werk was en altijd ‘aan’ stond. Tegelijkertijd had ik het gevoel dat nooit superlang geconcentreerd aan het werk was, omdat er altijd wel iets in mijn omgeving was wat me afleidde. Zo deed ik tussendoor de was, deed ik boodschappen, maakte ik wat schoon… en aan het eind van de dag had ik niet het gevoel dat ik iets af had gekregen.

Dus, het werd echt tijd voor een aparte werkplek. Na veel zoeken heb ik er nu eentje gevonden! Het is aan de achterkant van het station in Haarlem, dus ook nog eens goed bereikbaar voor klanten. Ik heb er nu nog maar een paar dagen gezeten, maar merkte al dat het beter ging. Ik ben meer geconcentreerd, werk langer aan één project en ben daardoor ook weer eerder klaar. En als ik dan thuiskom, heb ik ook niet meer het idee dat ik tussendoor allemaal dingen voor m’n eigen bedrijf moet doen.

Dit zijn plekken waar je kunt werken en zitten. Er is ook nog een bibliotheek met bureaustoelen (waar ik nu zit), maar dat is iets minder fotogeniek :-).

Dus vanaf nu werk ik hier vanaf het Kennemerplein in Haarlem! Ik heb ook geregeld dat ze hier mijn post aannemen, dus jullie kunnen straks al jullie fanpost hierheen sturen (grapje).

P.S. Ik heb nog een paar plekjes over in mijn agenda voor het ontwerpen en bouwen van nieuwe websites. Interesse? Meer info vind je hier en je kunt me altijd een berichtje sturen.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.