Over mij

Hej! Ik ben Maartje, 21 jaar oud en woon in Haarlem.

Fotograferen, schrijven, social media en websites bouwen zijn altijd mijn hobby’s geweest. Ik loop standaard met een camera om m’n nek en mijn allereerste website maakte ik toen ik nog maar tien jaar oud was. Dat was overigens een site die volledig bestond uit foto’s van puppy’s.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder. Sinds 2012 blog ik hier op www.maartjeleah.com.

Momenteel schrijf ik voornamelijk persoonlijke blogposts: ik schrijf over wat ik lees, koop, vind en doe. Sinds begin 2017 gaat deze blog meer over minimalisme en duurzaamheid. Ik probeer bewuster te leven en dit doe ik ten eerste door alleen te kopen wat ik nodig heb en niet te veel spullen te hebben die ik niet gebruik. Daarnaast probeer ik bij de spullen die ik wil, een zo’n duurzaam mogelijke variant te kopen. Ik heb mij bijvoorbeeld voorgenomen om alleen nog maar fair fashion te kopen. Dat gaat natuurlijk niet altijd even makkelijk, dus besloot ik mijn bevindingen hier te delen.

Freelance

Naast mijn blog werk ik als freelance text, website & content creator. Wil je daar meer over weten of mij inhuren? Bekijk dan mijn portfolio website.

Mij steunen?

Alle content die ik maak voor mijn blog, kun je gratis en voor niets lezen en bekijken. Een blog kost alleen wel geld, wat ik niet terugverdien met mijn blog. Daarom heb ik het mogelijk gemaakt om maandelijks een bijdrage te leveren, zodat ik kan zorgen voor meer content. No worries: zonder bijdrage kun je nog steeds alles op m’n blog lezen en bekijken, maar ik wilde mensen die dat willen de mogelijkheid geven om me te steunen.

Contact

Je kunt met mij in contact komen door een mail te sturen naar maartje@maartjeleah.com. Verder kun je me altijd een berichtje sturen op social media. Heb je een vraag voor mij? Dan kan je die stellen op de Ask me anything pagina.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!