Video's

Document Your Life: November 2012

Document Your Life © Lauren Hannah

Document Your Life is een project opgestart door Lauren. De bedoeling is dat je elke maand een filmpje maakt van wat je gezien en/of gedaan hebt in die maand. Dit project is een nieuwe manier om herinneringen vast te leggen en het zal helpen alle mooie dingen in de wereld op te merken (en dus te filmen).

Ik volg dit project al een tijdje en vanaf het begin wilde ik eigenlijk al mee doen, maarja.. een mooie spiegelreflex die ook nog kan filmen heb ik niet. Ook was ik bang dat ik niet genoeg tijd had, de filmpjes niet goed in elkaar kon zetten en ga zo maar door. Een paar dagen geleden ging ik wandelen en besloot ik onze compacte digitale camera mee te nemen om wat te filmen en een klein filmpje in elkaar te zetten, gewoon om het eens te proberen.

Het filmpje in elkaar zetten viel me heel erg mee en het filmen was erg vermakelijk. Alleen ja, de kwaliteit van de videocamera vond ik toch echt wat minder. Ik denk dat ik wel door ga met deze filmpjes maken, het lijkt me erg leuk om over een jaar korte filmpjes terug te kunnen kijken van mijn eigen leven.

Video is niet meer beschikbaar.

Meer over Document Your Life? Lees dit stukje op Lauren’s blog.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply