Persoonlijk Video's

Koningsdag en meer

Goedemorgen. Zie hier, de mini video die ik gemaakt heb van m’n Koningsdag. Ik ben samen met Maikel Amsterdam in geweest en heb hier en daar wat gefilmd.


Die kwam iets later online dan verwacht overigens, want ik werd hierna opeens een week ziek. Een beetje jammer, maar nu ik me weer beter voelde en niet meer door m’n keelpijn praatte als een man van 95, was het eindelijk tijd om te editen. Ik vind het echt leuk om dit soort mini vlogs te maken. Nu alleen nog ervoor zorgen dat ik me niet super ongemakkelijk voel als ik tegen een camera praat en ik ook echt kan vertellen wat ik aan het doen ben. Afijn. Ik ben van plan om deze zomervakantie ook meer te gaan vloggen. Maikel en ik gaan niet echt op vakantie, maar we gaan wel dagjes weg (in Nederland gewoon naar steden en zo). Dat lijken me perfecte dagen om te gaan filmen!

Ik ben blij dat ik nu ook eindelijk het bloggen weer een beetje kan oppakken. Ik heb het echt gemist! Als je nog leuke ideeën voor blogposts of video’s hebt, laat het me vooral weten. De roomtour komt er sowieso aan, ik moet hier nog even opruimen voordat ik dat ga doen.. Overigens twijfel ik nog of ik daar een blogpost of een video van maak (of allebei?). Wordt vervolgd.

afsluiting

 

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply